Fremgangsmetode

Udskriv

Mildt, børne- og ældrevenligt rugbrød, hvor der er tilsat græskarkerner. Brødet er let sødet med brun farin og sirupsmalt. Bagt på helblandingen Økologisk Rugmild 100/0.

Antal

Ca. 20 rugbrød

Fremgangsmåde

Alle ingredienser hældes i æltekar el. rørekedel med spartel.
 

Dejtemperatur:28-30°C
Æltetid:20 min. langsomt
Liggetid:30 min.
Dejvægt:1.100 g
Form:Aluform nr. 75165 eller Valsemøllens rugbrødsform
Opslåning:Dejen vejes direkte i formen eller formes til brød
Dekoration:Drysses/vendes i Økologisk græskarkerner
Hævetid:50 min.
Bagetemperatur (vejl.):Bageriovn: Indsættes ved 250°C faldende til 180°C med damp.
Bagetid (vejl.) :45 min. (kernetemperatur på min. 94°C)

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.