Mildt, børne- og ældrevenligt rugbrød, hvor der er tilsat græskarkerner. Brødet er let sødet med brun farin og sirupsmalt. Bagt på helblandingen Økologisk Rugmild 100/0.
Ca. 20 rugbrød
Alle ingredienser hældes i æltekar el. rørekedel med spartel.
Dejtemperatur: | 28-30°C |
Æltetid: | 20 min. langsomt |
Liggetid: | 30 min. |
Dejvægt: | 1.100 g |
Form: | Aluform nr. 75165 eller Valsemøllens rugbrødsform |
Opslåning: | Dejen vejes direkte i formen eller formes til brød |
Dekoration: | Drysses/vendes i Økologisk græskarkerner |
Hævetid: | 50 min. |
Bagetemperatur (vejl.): | Bageriovn: Indsættes ved 250°C faldende til 180°C med damp. |
Bagetid (vejl.) : | 45 min. (kernetemperatur på min. 94°C) |
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.