7 stk. rugbrød
Alle ingredienser hældes i æltekar el. rørekedel med spartel.
Dejtemperatur: | 28-30°C |
Æltetid: | 10 min. langsomt |
Liggetid: | 30 min. |
Dejvægt: | 1.100 g |
Form: | 1.8 L. Rugbrødsform. |
Hævetid: | ca. 45-50 min. |
Bagetemperatur (vejl.): | Indsættes ved 250°C faldende til 180°C med damp. |
Bagetid (vejl.): | Ca. 50-55 min. |
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.