Fremgangsmetode

Udskriv

Antal

10 stk. rugbrød

Lav iblødsætningen dagen før.

Fremgangsmåde

Alle ingredienser hældes i æltekar el. rørekedel med spartel.

Dejtemperatur:28-30°C
Æltetid:15 min langsomt
Liggetid:30 min.
Dejvægt :1.100 g
Form:Fulton rugbrødsform (10x10x18)
Dekoration:Drysses med en blanding af Dansk Økologisk Stenformalet Rugmel og Stenformalet økologisk rugsigtemel
Hævetid:50 min.
Bagetemperatur (vejl.):250°C, faldende til 180°C. Dampes ved indsætning i ovn
Bagetid (vejl.):60 min. (kernetemperatur mindst 96°C)

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Iblødsætning

Iblødsætning

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.