10 stk. rugbrød
Lav iblødsætningen dagen før.
Alle ingredienser hældes i æltekar el. rørekedel med spartel.
Dejtemperatur: | 28-30°C |
Æltetid: | 15 min langsomt |
Liggetid: | 30 min. |
Dejvægt : | 1.100 g |
Form: | Fulton rugbrødsform (10x10x18) |
Dekoration: | Drysses med en blanding af Dansk Økologisk Stenformalet Rugmel og Stenformalet økologisk rugsigtemel |
Hævetid: | 50 min. |
Bagetemperatur (vejl.): | 250°C, faldende til 180°C. Dampes ved indsætning i ovn |
Bagetid (vejl.): | 60 min. (kernetemperatur mindst 96°C) |
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.