Ca. 10 stk. rugbrød
Lav iblødsætningen dagen før.
Alle ingredienser hældes i æltekar el. rørekedel med spartel.
Dejtemperatur: | 28-30°C |
Æltetid: | 15 min. langsomt |
Liggetid: | 30 min. |
Dejvægt: | 1.100 g |
Form : | Aluform |
Hævetid: | 40-45 min. |
Bagetemperatur (vejl.): | Sæt ind ved 250°C, faldende til 180°C. Damp ved indsætning i ovn. |
Bagetid (vejl.): | Ca. 55-60 min. (kernetemp. min. 96°C) |
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.