Fremgangsmetode

Udskriv

Antal

Opskriften giver 10 halloweenkager eller ca. 75 cupcakes. Mousser og fyld er beregnet pr. kage.

Kagedej

Hæld alle ingredienser til kagedej i æltekar el. rørekedel.

Æltetid: 5 min. mellem hastighed. (sørg for at skrabe kanterne så alle krydderier er blandet i dejen)

Dejvægt: 450 g.

Form: Afvejes i den ønskede form. Gummiform gør kagen saftig og giver god holdbarhed.

Dejtemperatur (vejl.): Stikovn: Indsættes ved 175-180°C

Bagetid (vejl.): Kagebunde: 35-40 min. Alm. muffins: 18-22 min. 

Dekoration: 

Kagebunde: Efter afkøling smøres 100-150 g ostecreme på hver kage. Kagen overtrækkes med orange overtræksmarcipan og pyntes som et (u)hyggelig græskarhoved. 

Muffins: Efter afkøling afpynt med ostecreme sprøjtet ud med tyl og overtræk med orange overtræksmarcipan dekoreret som små (u)hyggelige græskarhoveder.

Ostecreme

Alle ingredienser røres sammen og skrabes ned undervejs.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Kagedej

Ostecreme

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.