Blødt og saftigt rugbrød med en moderat mængde kerner, der har en lang friskholdning og holdbarhed, som kunderne efterspørger. Yderst velegnet som grunddej ved tilsætning af græskarkerner.
Dejtemperatur: 28-30°C.
Æltetid: 20 min. langsomt.
Hviletid: 30 min.
Liggetid:
Dejvægt: 1.100 g.
Form: Aluform: 75165.
Opslåning: Dejen vejes direkte i formen eller formes til brød.
Dekoration: Drysses/vendes i græskarkerner (9011104).
Rasketid: 50 min. (vejledende).
Bagetemperatur (vejledende): Indsættes ved 250°C faldende til 180°C med damp (vejledende).
Bagetid: 45 min. (kernetemp. på 94°C) (vejledende).
Energi: 948 kJ/226 kcal
Fedt: 5,5 g
- mættede fedtsyrer: 0,9 g
Kulhydrat: 33,9 g
- heraf sukkerarter: 1,8 g
Kostfibre: 6 g
Protein: 7,1 g
Salt: 1,35 g
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.