Fremgangsmetode

Udskriv

Antal:

ca. 192 stk. miniboller/ 57 stk. frokostboller

Fremgangsmåde

Hæld alle ingredienser til iblødsætning i æltekar el. rørekedel med dejkrog, og ælt i 5 min. Lad iblødsætningen hvile i 30 min. Hæld resten ingredienserne i æltekar el. rørekedel.

Dejtemperatur:25-27°C
Æltetid:5 min. langsomt + 10 min. langsomt + 1 min. langsomt + 5 min. hurtigt/mellem hastighed.
Liggetid:60 min. i olieret dejkasse. Derefter foldes dejen en gang og sættes på køl til dagen efter.
Dejvægt:Minibolle: 30 g. Frokostbolle: 100 g.
Dekoration:Havregryn, grovvalsede
Opslåning:Hakkes ud i ønsket størrelse og vendes i dekoration.
Bagetemperatur (vejl.):Stikovn: Indsættes ved 230°C, og temperaturen sænkes til 210°C. Gastroovn: Indsættes ved 230°C, og temperaturen sænkes til 190°C.
Bagetid (vejl.):Miniboller: 12-14 min. Frokostboller: 16-18 min.

Næringsindhold

NÆRINGSINDHOLD PR. 100 G

Energi1173 kJ / 280 kcal
Fedt9,5 g
- mættede fedtsyrer1,1 g
Kulhydrat37,3 g
- heraf sukkerarter6,9 g
Kostfibre4,3 g
Protein8,0 g
Salt0,90 g

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Iblødsætning

Grunddej af grødbrød 30/70

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.