Tø dejen efter anvisning.
Vend ribs og rørsukker sammen.
Rul dejen ud til en rektangulær plade i ca. ½ cm tykkelse.
Fordel ryste ribs og revet vesterhavsost på rådejspladen, og rul dejen sammen på den lange led til en roulade.
Skær rouladen ud i ca. 1 ½ cm tykke stykker, tryk sneglene lidt flade og stik den yderste dejsnip ned under sneglen.
Stil sneglene på bagepapir på en bageplade og sæt dem til hævning et lunt sted eller i raskeskab til 3x størrelse.
Bag sneglene ved 190°C i ca. 15 minutter i alt.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Schulstad Bakery Solutions
Oensvej 28, Hatting
8700 Horsens
Danmark
76285000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.