Blødgør smørret og tilsæt friskrevet limeskal samt friskhakket rosmarin.
Skær riller i brødet på tværs eller skrå, og tilsæt smør, skinke og ost i de skåret riller. Drys eventuelt med krydderurter.
Bag brødet 15 minutter ved 190°C i forvarmet ovn.
Kan serveres straks - evt. til en god salat.
Brødet kan også laves til et såkaldt ”pull apart brød” ved at skære helt ned til bunden af brødet både på langs og tværs. Derved skabes der firkanter, som lige kan plukkes op af brødet.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Schulstad Bakery Solutions
Oensvej 28, Hatting
8700 Horsens
Danmark
76285000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.