Fremgangsmetode

Udskriv

Sådan tilbereder du retten

Bland kartoffelmassen sammen med fløde, æg og krydderier til en ensartet konsistens. Hæld det i en gn kantine form.

Skær fisken i store tern og krydr den med salt og peber - og fordel den udover kartoffelmassen.

Lav et brødlåg af rugbrøds- eller franskbrødsrester, som du skærer i skiver. Læg skiverne ovenpå kartoffelmassen og fordel osten henover.

Bag tærten i en ovn ved 180°C i 10-15 min.
NB: Tilføj med fordel grøntsagsrester, fx champignon, peberfrugt eller løg.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Schulstad Bakery Solutions
Oensvej 28, Hatting
8700 Horsens
Danmark
76285000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Tærte

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.