Bland kartoffelmassen sammen med fløde, æg og krydderier til en ensartet konsistens. Hæld det i en gn kantine form.
Skær fisken i store tern og krydr den med salt og peber - og fordel den udover kartoffelmassen.
Lav et brødlåg af rugbrøds- eller franskbrødsrester, som du skærer i skiver. Læg skiverne ovenpå kartoffelmassen og fordel osten henover.
Bag tærten i en ovn ved 180°C i 10-15 min.
NB: Tilføj med fordel grøntsagsrester, fx champignon, peberfrugt eller løg.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Schulstad Bakery Solutions
Oensvej 28, Hatting
8700 Horsens
Danmark
76285000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.