Grill de chilimarinerede kyllingefileter og skær dem i skiver af ca. 3-5 mm.
Riv cheddar osten og kom den i en skål sammen med de knuste tortillachips. Tilføj lidt rørsukker og bland det godt sammen. Læg blandingen på en bageplade med bagepapir i små cirkler og bag dem i en ovn ved 180°C i 8-10 minutter.
Snit drueagurkerne i tern og kom dem i en gryde sammen med tomater, hindbæreddike, brun farin, de hele chilier, lime saft, salt og peber. Kog det hele op, og lad det så simre i ca. 20 minutter - tag derefter de hele chilier op. Lad relish’en køle ned inden brug
Tø brødene efter anvisning og varm dem på en grill eller i en ovn i et par minutter.
Smør dem med lime mayonnaise og fyld dem med koriander, relish og kylling - slut af med den karamelliserede ost.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Schulstad Bakery Solutions
Oensvej 28, Hatting
8700 Horsens
Danmark
76285000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.