Blendt alle ingredienserne til marinaden, så den er ensartet i konsistensen. Vend rugbrød, persille og broccoli sammen i en stor røreskål, så det er godt fordelt. Hæld marinaden over og rør det godt sammen til det har en ensartede konsistens og ligner en fars. Stilles på køl/frost i 30 min.
Den kolde masse formes til runde kugler på ca. 20-25 g/ styk. Tryk dem lidt flade, hvis de skal bruges til sandwich. Hvis de skal i salat skal de bare være runde. Stilles på frys inden fritering i min. 30 min. og gerne længere. Det er vigtigt, at de kolde inden de friteres.
Varm olie i en gryde op til 180°C. Fritér dem i ca. 2 min eller til de er sprøde. Lægges på sugende papir, drys evt. med lidt spidskommen og salt inden servering.
Saml sandwichen med salat, syltede rødløg og rugbrøds-falafel
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Schulstad Bakery Solutions
Oensvej 28, Hatting
8700 Horsens
Danmark
76285000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.