Blend spinaten sammen med mandler, hvidløg, limesaft og olie. Smag til med salt og peber, og tilføj til sidst Philadelphia og vend det hele rundt indtil det er en ensartet masse.
Kom eddike og sukker i en gryde og giv det et kort opkog. Tilsæt salt, peber og rødløg og lad det trække på køl.
Bag brødene efter anvisningen og smør begge dele med pestoen. Læg salat på bunden og fyld op med varmtrøget laks og syltede rødløg og læg låget på.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Schulstad Bakery Solutions
Oensvej 28, Hatting
8700 Horsens
Danmark
76285000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.