Fremgangsmetode

Udskriv

BBQ-braiserede oksetværreb

  1. Rens tværrebene for sener og hinder, snit overfladen i harlekin-mønster. Rids undersiden godt. Massér rubben godt ind i kødet, og pak det godt ind i film eller en pose. Lad det marinere i op til 3 døgn, dog min. 1 døgn.
  2. Varm ovnen op til 220°C Steg tværreb i 15 min. Reducer varmen til 80°C og hæld vandet ved. Giv den nu 3 timer. Reducer varmen til 60°C og lad den stå her i minimum 4 timer, men gerne op til 15 timer for den bedste konsistens og smag. Skær kødet af benene som et stykke steg på 2,5 cm i tykkelsen ved serveringen. Alternativ tilberedning 3 timer ved 180°C.

 

Pisket citroncreme

  1. Pres saften fra citronerne. Pisk fløden i hånden til den begynder at ligne en tyk creme fraiche. Tilsæt citronsaft, salt og peber og pisk til den begynder at ligne forstadiet til smør.

 

Kålrabi/bacon salat

  1. Rist baconen ved hård varme, når baconen er ved at være godt sprød, tilsæt kålrabi og vend det rundt.

 

Anretning

  1. Bag bollerne direkte fra frost i 2 min. ved 180°C. Rist bollerne i lidt smør på skærefladerne, inden burgerne samles.
  2. Smør over- og underboller med pisket citroncreme.
  3. Fordel feldsalat på underbollerne.
  4. Anret med oksetværreb og kålrabi/bacon salat.
  5. Læg løgringe på og læg overbollerne på.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Schulstad Bakery Solutions
Oensvej 28, Hatting
8700 Horsens
Danmark
76285000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

BBQ oksetværreb

Pisket citroncreme

Kålrabi/bacon salat

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.