Fremgangsmetode

Udskriv

Tomatketchup

  1. Sautér løg, hvidløg og timian på panden.
  2. Tilsæt de øvrige ingredienser og lad det småsimre i 10-15 min.
  3. Smag til med salt og peber.

 

Fermenterede løg

  1. Kog salt, peberkorn og 1 dl vand op.
  2. Hæld det resterende vand i, for at køle lagen ned til stuetemperatur.
  3. Kom løg i et patentglas og hæld lagen over. Lad det stå ved stuetemperatur i 7 dage.
  4. Åben låget hver dag for at frigive trykket. Efter 7 dage kan det sættes på køl og er klar til brug derefter.

 

Bøffer

  1. Varm en pande op til den ryger. Læg bøfferne på panden og lad dem stege i 30 sek. Tryk dem flade under pres, vend dem og tilsæt en skive ost. Steg videre under låg i 30 sek. Steges evt. færdige i ovn v. 200°C til en kernetemepatur på 57°C.

 

Anretning:

  1. Tø brødene efter anvisning.
  2. Smør over- og underboller med ketchup.
  3. Fordel egebladssalat på underbollerne.
  4. Anret med bøf inkl. ost.
  5. Læg fermenterede løg på og læg overbollerne på.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Schulstad Bakery Solutions
Oensvej 28, Hatting
8700 Horsens
Danmark
76285000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Tomatketchup

Fermenterede løg

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.