Fremgangsmetode

Udskriv

Brunet smørnnaise

  1. Pisk eddike og æggeblommer sammen og tilsæt olien langsomt. Kom en smule vand i, da den gerne må være til den tynde side.
  2. Blend æg og tilsæt det brunede smør langsomt, mens der blendes.
  3. Rør det hele forsigtigt sammen og sæt det på køl.

 

Fermenterede løg

  1. Kog salt, peberkorn og 1 dl vand op. Hæld det resterende vand i, for at køle lagen ned til stuetemperatur.
  2. Kom løg i et patentglas og hæld lagen over. Lad det stå ved stuetemperatur i 7 dage. Åben låget hver dag for at frigive trykket. Efter 7 dage kan det sættes på køl og er klar til brug derefter.

 

Bøffer

  1. Varm en pande op til den ryger. Læg bøfferne på panden og lad dem stege i 30 sek. Tryk dem flade under pres, vend dem og tilsæt en skive ost. Steg videre under låg i 30 sek. Steges evt. færdige i ovn v. 200°C til en kernetemepatur på 57°C.
  2. Rist bollerne i lidt smør på skærefladerne, inden burgerne samles.


 

Anretning

  1. Tø brødene efter anvisning og bag dem i 2-3 min. ved 180°C. Rist bollerne i lidt smør på skærefladerne, inden burgerne samles.
  2. Smør over- og underboller med smørnaise.
  3. Læg et blad hjertesalat på hver underbolle.
  4. Anret med bøf inkl. ost.
  5. Læg en skive panchetta og fermenterede løg på og læg overbollerne på.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Schulstad Bakery Solutions
Oensvej 28, Hatting
8700 Horsens
Danmark
76285000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Smørnaise

Fermenterede løg

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.