Fremgangsmetode

Udskriv

Grillet ananas-salsa

  1. Grill ananasskiverne, sørg for at de får farve.
  2. Hak ananasskiverne fint.
  3. Bland dem med de øvrige ingredienser.

Friterede bananblomster

  1. Dræn bananblomsterne og læg dem i pres i et viskestykke under eksempelvis et spækbræt.
  2. Bland mel, majsstivelse, salt, peber og danskvand.
  3. Dyp de drænede bananblomster først i den våde blanding derefter i panko rasp
  4. Dybsteg dem straks.
  5. Halver dem på den korte led.

Anretning:

  1. Rist bollerne med skærefladen ned til de får lidt farve og sprødhed.
  2. Smør over- og underbolle med vegansk mayo.
  3. Fordel spinatbladene på underbollerne.
  4. Anret med to halve friterede bananblomster på hver.
  5. Læg en skefuld ananas-salsa ovenpå.
  6. Slut af med shiracha mayo og på med overbollen.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Schulstad Bakery Solutions
Oensvej 28, Hatting
8700 Horsens
Danmark
76285000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Grillet ananas-salsa

Friterede bananblomster

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.