Skræl kartofler, skær dem i mindre stykker og kog uden salt.
Pisk en fluffy kartoffelmos ved at tilsætte, olie, kokosmælk, og æggeblommer til en passende fast konsistens. Smag til med salt og peber. Tilføj bagepulver, gurkemeje, spidskommen og karrypasta. Vend forsigtigt grønne chilier samt rødløg og koriander heri.
Varm en dyb pande med olie og form mellemstore kugler af vadaen og steg dem i den varme olie til de får en gyldenbrun farve. Lad vadaen køle lidt af på en tallerken med køkkenrulle, til at opsuge det overskydende olie.
NB: Hvis kartoflerne ikke er melede kan det være en god idé at vende kartoffelkuglerne i en tempurdej inden fritering.
Kog æbleeddike og rørsukker op og tilføj de grønne æbler samt og løg. Lad det simre i gryden sammen med kanel, kardemommekapsler og stjerneanis i ca. 1 time.
Tø brødene efter anvisning og smør toppen af brødet med olie og drys med friskhakkede koriander.
Varm brødene hurtigt i klaprister eller på grill, og smør bunden af brødet med grøn chutney. Kom og Vada ovenpå og top op med frisk koriander, mynteblade og rødløg.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Schulstad Bakery Solutions
Oensvej 28, Hatting
8700 Horsens
Danmark
76285000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.