Fremgangsmetode

Udskriv

Chili mayonnaise

Pisk æggeblommer, sennep og eddike sammen og tilsæt olien lidt ad gangen. 
 

Sprøde kyllingebøffer

Bland alle ingredienser godt sammen og form og hak 10 bøffer her af. Steg bøfferne på grillpande eller over grill. 
 

Syltede gulerødder og kinaradiser

Bland sukker, eddike, salt og peber sammen i en gryde og giv det et kort opkog. Tilsæt gulerødder og kinaradiser og lad det trække i minimum en time på køl. 
 

Byg burgeren

Lun brødene i en ovn efter anvisning, kør dem igennem en båndrister eller varm dem i en brødrister. 

Smør bollerne med chili mayo og fyld med koriander og kyllingebøffer, top op med syltede gulerødder og radiser og slut af med rødløg. 

TIP! Banh Mi burgeren kan serveres med: Mos, fritter, chili fritter, rodfrugtfritter elle chips, friturestegte løgringe, tortilla chips, eller en god salat.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Schulstad Bakery Solutions
Oensvej 28, Hatting
8700 Horsens
Danmark
76285000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Chili mayonnaise

Sprøde kyllingebøffer

Syltede gulerødder og kinaradiser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.