Fremgangsmetode

Udskriv
Flæk vaniljestængerne og tag kornene ud (gem dem til vaniljekefiren). Hak de tomme stænger groft. Vend salt, æggehvider og vaniljestænger sammen. Beklæd en plade med bagepapir. Pak ananassen ind i saltblandingen (ca. 1 cm tykt lag hele vejen rundt). Toppen må dog gerne stikke ud. Bag ananassen midt i ovnen. Lad den trække i ca. 20 min., før den brydes.

Vaniljekefir

Pisk æggeblommer, sukker og vaniljekorn til en luftig æggesnaps. Vend forsigtig kefiren heri. Skær ananassen i passende stykker og server den med vaniljekefir hældt over. Pynt med limeskal.

Bagetid

Ca. 3 timer ved 170° - traditionel ovn.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 3680 kJ

Energifordeling:

Fiber: 7.1 g
Protein: 9 %
Kulhydrat: 65 %
Fedt: 26 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Vaniljekefir

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.