Fremgangsmetode

Udskriv
Bland hvedemel, polenta, rasp og sukker i en stor skål. Bland i en anden skål mælk, æg, honning og olie. Bland de våde ingredienser ned i de tørre og rør det hele grundigt. Tilsæt æbler, majs, figner, citronsaft og -skal, kanel og salt. Bland det hele grundigt sammen og hæld dejen i en smurt springform. Bag kagen midt i ovnen. Tjek undervejs at den ikke bliver for mørk på toppen og i kanten. Tag kagen ud af formen og lad den afkøle. Drys med flormelis.

Skyr-fløde

Pisk fløden til et let skum og vend skyr og vanillesukker i. Server kagen lun eller kold med kold skyr-fløde.

Bagetid

Ca. 45 min. ved 180°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 9770 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 8 %
Kulhydrat: 63 %
Fedt: 29 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Skyr-fløde

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.