Fremgangsmetode

Udskriv

Rødbedegastrik

Kom rødbedesaft, kirsebæreddike og rørsukker i en gryde og bring det i kog. Lad det koge ved jævn varme til det er reduceret til det halve.

Rødbedetatar

Kom rødbederne i en vakuumpose sammen med rapsolie og salt. Bag dem i vandbad i ovnen. Kom de bagte rødbeder i en foodprocessor og tilsæt skalotteløg, kapers, drueagurker, og peberrod. Kør blandingen ved hurtigste hastighed i ca. 20 sek. Tilsæt skyr, 2 spsk rødbedegastrik, rapsolie, sennep, salt, tabasco og peber og rør det hurtigt sammen i foodprocessoren. Smag til.

Grøn kefircreme

Kom alle ingredienserne i en blender og blend ved hurtigste hastighed i ca. 2 min. Pres det igennem en sigte og kom blandingen i en sifonflaske (tilsæt to patroner). Sæt på køl i ca. 1 time.

Røgede saltmandler

Opløs saltet i vandet og tilsæt mandler - og lad dem trække i ca. 15 min. Lad mandlerne dryppe af i en sigte. Bag dem midt i ovnen. Hak de afkølede mandler groft.

Grønkålschips

Riv grønkålsbladene i mindre stykker. Vend kålen med rapsolie, salt og peber. Bag dem i ovnen til chipsene er sprøde.
Anret rødbedetataren i en kolonnering og sprøjt kefircreme på toppen. Drys med saltmandler - og pynt med grønkålschips og persillestøv.

Bagetid for rødbeder

Ca. 3 timer ved 85° - traditionel ovn.

Bagetid for røgede saltmandler

Ca. 20 min. ved 140° - traditionel ovn.

Bagetid for grønkålschips

Ca. 8 min. ved 160° - varmluft.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 7420 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 12 %
Kulhydrat: 23 %
Fedt: 65 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Rødbedegastrik

Rødbedetatar

Grøn kefircreme

Røgede saltmandler

Grønkålschips

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.