Fremgangsmetode

Udskriv

Bund

Knus småkagerne fint og bland dem med smeltet smør. Beklæd en bageform med bagepapir. Pres småkageblandingen ud i bunden. Bag bunden midt i ovnen.

Bagt banancheesecake

Pisk flødeost, sukker, æg, æggeblommer, citronsaft og -skal godt sammen. Blandingen skal være lind. Skær bananerne i mindre stykker og vend dem i dejen. Smelt chokoladen og vend den med let hånd i dejen, så den bliver marmoreret. Fordel dejen på den bagte bund og bag kagen færdig midt i ovnen. Den skal være fast som budding. Den vil hæve lidt og falde lidt sammen igen – det er helt korrekt. Lad kagen køle af på en bagerist.

Topping

Pisk cremefraiche, flødeost, brun farin, citronskal og vaniljekorn sammen til en let og luftig creme. Skær kagen ud i firkanter og sprøjt toppingen på med en tyl. Pynt med revet chokolade og friske bær.

Bagetid for bund

Ca. 5 min. ved 160° - varmluft

Bagetid for bagt cheesecake

Ca. ½ time ved 160° - varmluft.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 34450 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 5 %
Kulhydrat: 34 %
Fedt: 61 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Bund

Bagt banancheesecake

Topping

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.