Fremgangsmetode

Udskriv
Skær evt. radiserne på mandolinjern. Læg dem i iskoldt vand et par timer - eller dagen før.
Skær 5 cm hoveder af aspargesene og gem dem til pynt. Snit resten af aspargesene og forårsløgene i grove stykker og sauter dem næsten møre i panden sammen med lidt olie, salt og peber. Kom grønsagerne i store ovnfaste fade – der skal være plads til 10 ising på toppen. Kog aspargeshovederne ca. 1 min. i kogende, saltet vand og køl dem hurtigt ned i koldt vand.

Nældefløde

Blend olie og nælder til en pesto og lige før servering tilsæt så fløden, så det bliver som en skilt sovs.
Tør fiskene af i et klæde eller med papir og gnid dem med salt. Smelt smørret i panden og steg fiskene KUN på skindsiden/undersiden. Der skal være en god stegeskorpe. Læg fisken ovenpå grøntsagerne med stegesiden nedad. Krydr fisken med friskkværnet peber og bag den færdig i ovnen. På denne måde får vi en stegt fisk og en dampet fisk ligesom et ”stjerneskud”. Fisken er færdig, når den lige slipper benet. På hver fisk pyntes nu med en skefuld nældefløde, aspargeshoveder, stenbiderrogn og rejer. Hele fadet pyntes med sprøde radiser og citronbåde.

Bagetid

Ca. 5 min. ved 120°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 16020 kJ

Energifordeling:

Fiber: 48.3 g
Protein: 34 %
Kulhydrat: 33 %
Fedt: 33 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Nældefløde

Tilbehør

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.