Fremgangsmetode

Udskriv

Bagt knoldselleri

Skræl sellerien og læg den på et stort stykke staniol. Drys med salt og læg smørret på toppen. Pak den ind og bag den i ca. 1½ time ved 150° eller til den er helt mør. Lad den køle lidt af og skær den i mindre stykker.

Sukkersaltede porrer

Vend porreskiverne med salt og sukker og kom dem i en sigte. Lad dem stå til afdrypning i min. 30 min.

Kærnemælksdressing

Pisk kærnemælk, piskefløde, citronskal og -saft, salt og friskkværnet peber godt sammen til en cremet konsistens. Smag til.
Bland selleri, porrer, quinoa og æbler godt sammen. Anret det i et fad og hæld kærnemælksdressingen over.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 6820 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 13 %
Kulhydrat: 57 %
Fedt: 30 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Bagt knoldselleri

Sukkersaltede porrer

Kærnemælksdressing

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.