Fremgangsmetode

Udskriv

Burgerboller

Opløs gæren i vandet og tilsæt kefir og sukker. Rør lidt efter æg, mel og salt og ælt dejen glat. Tilsæt herefter det bløde smør. Lad dejen hæve tildækket i køleskabet i ca. 12 timer - eller til næste dag. Rul ca. 20 boller (a ca. 50 g stykket) og lad dem hæve i ca. 2 timer - eller til dobbelt størrelse. Pensl med æg og bag dem gyldne.

Pulled pork

Blend sennep, farin og de øvrige krydderier. Gnid kødet ind i blandingen og lad det trække tildækket i ca. 2 timer. Stil kødet i et ovnfast fad og steg det mørt.

BBQ dressing

Kom tomat, sirup og de øvrige ingredienser i en gryde og bring det i kog. Kog det ved jævn varme og under omrøring i ca. 15 min. Blend saucen og sigt den. Tag kødet ud af ovnen og flå det fra hinanden med to gafler - fjern evt. fedt og sener. Bland kød og BBQ dressing. Flæk burgerbollerne og smør dem med mayonnaise. Læg dem sammen om kød, tomater, salat, løg og rødkål og server straks.

Bagetid for boller

Ca. 20 min. ved 180°.

Stegetid for pulled pork

Ca. 12 timer ved 85°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 40390 kJ

Energifordeling:

Fiber: 54.6 g
Protein: 14 %
Kulhydrat: 37 %
Fedt: 49 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Burgerboller

Pulled pork

BBQ dressing

Pensling

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.