Fremgangsmetode

Udskriv

Porchetta

Skær skorpen på svineslaget væk. Bland fennikel, hvidløg og fennikelfrø og rosmarin med salt og bred blandingen ud på svinelaget. Rul slaget til en rulle og bind den stramt med bomuldssnor. Læg rullen på en rist over en gastrobakke med vand i og steg kødet i ovnen. Slut af med at grille porchettaen ved maxtemperatur til den har et flot stegt udseende. Lad kødet hvile inden det skæres i skiver.

Sennepsdip

Bland alle ingredienserne til en jævn dip og smag til med salt og peber.

Surkål

Varm surkålen og bland den med strimler af frisk fennikel.

Toast

Smør brødskiverne med smør på begge sider og læg porchetta og ost på halvdelen af skiverne. Top med de resterende brødskiver og grill dem til gyldne og sprøde toasts. Lad dem hvile et par minuter før de halveres. Serveres varme sammen med den lune surkål og sennepsdip.

Stegtid

Ca. 5 timer ved 125°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 16470 kJ

Energifordeling:

Fiber: 19 g
Protein: 17 %
Kulhydrat: 31 %
Fedt: 52 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Porchetta

Sennepsdip

Surkål

Toast

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.