Fremgangsmetode

Udskriv

Lynstegt laks - dag 1

Del laksen i to lange stykker. Bland salt, sukker og cayennepeber og fordel blandingen på laksestykkerne. Kom dem i en frysepose og læg den i køleskabet i mindst 4 timer - gerne natten over.

Ostemayo

Bring fløden i kog. Tilsæt ost og lad den smelte ved jævn varme. Kom osteblandingen i en skål og stil den tildækket i køleskabet ca. 1 time.
Pisk æggeblomme, citronsaft, salt godt sammen. Tilsæt olien i en tynd stråle under piskning. Smag til og stil ostemayoen tildækket i køleskabet.

Lynstegt laks - dag 2

Tør krydderierne af laksestykkerne og dup dem tørre. Lad en pande blive godt varm ved kraftig varme. Lynsteg laksen ca. 30 sek. på hver side og lad den køle af. Skær laksen i tynde skiver.
Skær bunden af de 2 salathoveder. Skyl og tør bladene godt. Del ansjosfileterne i halve.
Anret laksen og salaten på 10 tallerkner. Kom lidt ostemayo på hver tallerken og riv osten over anretningen. Drys med citronskal og peber og pynt med dild og kørvel. Server straks.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 11390 kJ

Energifordeling:

Fiber: 3.4 g
Protein: 24 %
Kulhydrat: 6 %
Fedt: 70 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Ostemayo

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.