Fremgangsmetode

Udskriv

Bund

Bland de knuste kiks grundigt med smeltet smør. Spray en springform (ca. 22 cm i diameter) med fedt og tryk kikseblandingen godt ud i bunden af springformen.

Ostefromage

Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 10 min.
Rør flødeosten sammen med yoghurt og pisk blandingen lind. Tilsæt sukker, æggeblommer og appelsinskal og pisk grundigt. Smelt husblassen, tilsæt appelsinsaft og hæld det i ostemassen under omrøring. Pisk æggehviderne stive og vend dem i ostemassen. Pisk derpå fløde til et let skum og vend det i ostemassen. Smag fromagen til og hæld den på kiksebunden. Sæt ostelagkagen på køl i min. 4 timer.
Blend solbærmarmeladen og kom den i en sprøjtepose. Sprøjt et zig-zag mønster på kagen. Løsn kanten på kagen inden springformen åbnes. Tag ringen af og løsn bunden med en stor paletkniv.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 17413 kJ

Energifordeling:

Fiber: 14.7 g
Protein: 7 %
Kulhydrat: 29 %
Fedt: 64 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Bund

Ostefromage

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.