Fremgangsmetode

Udskriv
Blend pastinak, selleri og mælk til en ensartet masse. Tilsæt æg og blend igen. Tilsæt til sidst fløde, salt og peber og rør sammen. Hæld æggemassen i et fladt, dybt fad og læg brødskiverne heri, så de kan opsuge æggemassen. Vend brødene nogle gange undervejs. Afhængig af brødtype tager dette 10-20 min. Smelt smørret lysebrunt i en teflonbelagt pande og læg brødet i panden. Der ligger nu en del rodfrugtepuré i bunden af fadet som skal toppes op på brødet. Når toasten er lysebrun efter ca. 5 min., vendes brødet, så rodfrugtmosen nu kommer ned på panden. Steg og vend nogle gange undervejs. Tidsmæssigt kan det være en fordel at brune toasten af i panden og bage dem færdige i ovnen. Toasten er færdig, når æggemassen har ”sat sig” inde i brødet.
Steg løgene til brune bløde løg i smør og smag til med friskkværnet sort peber. Skær pølserne ud i store stykker og steg i panden. Vend pølserne sammen med løgene og server toppet op på de varme toasts.

Tip

Server evt. med ahornsirup, sennep og en god sprød salat med syrlig olie-eddikedressing.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 17620 kJ

Energifordeling:

Fiber: 52.5 g
Protein: 16 %
Kulhydrat: 39 %
Fedt: 45 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.