Fremgangsmetode

Udskriv

Bagt græskar

Vend græskar med halvdelen af olien og drys med salt og peber. Læg dem i et tæt lag på en plade med bagepapir.

Ostekrumme

Hak brødkrummer, ost, salvie, citron og hvidløg i en foodprocessor eller minihakker. Fordel ostekrummerne på græskarrene og dryp med resten af olien. Bag græskarrene i ovnen - til græskarrene er møre og raspen er gylden.

Persillefløde

Pisk fløden til et let skum og tilsæt citronsaft, persille, salt og peber og vend det godt rundt. Fordel fløden på de varme græskar lige før servering.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 190°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 6460 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 7 %
Kulhydrat: 20 %
Fedt: 73 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Bagt græskar

Ostekrumme

Persillefløde

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.