Fremgangsmetode

Udskriv

Chimichurri

Hak rødløg, oregano, hvidløg og chili helt fint og bland det med resten af ingredienserne, gerne i en morter. Smag til.

Pebre

Skær tomaten i små tern, striml forårsløgene og hak oreganoen groft. Bland det hele sammen med resten af ingredienserne og smag til.

Toast

Smør alle brødskiverne med smør på den ene side og chimichurri på den anden. Fordel chorizoskiver og ost på halvdelen af brødskiverne og top med de resterende brødskiver - med chimichurr-i siden nedad. Grill dem til gyldne og sprøde toasts. Lad dem hvile et par minuter før de halveres. Serveres lune sammen med pebre.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 24730 kJ

Energifordeling:

Fiber: 78.2 g
Protein: 13 %
Kulhydrat: 29 %
Fedt: 58 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Chimichurri

Pebre

Toast

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.