Fremgangsmetode

Udskriv

Ostekiks

Kom alle ingredienser i en røremaskine og ælt det godt sammen. Brug evt. hænderne til at samle dejen med til sidst. Rul dejen ud på et meldrysset bord til ca. 4 mm tykkelse. Stik kiksene ud med en udstikker (4 cm i diameter). Læg kiksene på en plade med bagepapir og bag dem midt i ovnen - til de er gyldne.

Ostecreme

Rør flødeost og valleproteinpulver godt sammen og kom det i en sprøjtepose. Top de afkølede ostekiks med ostecreme.

Tip

De udstikkede kiks kan med fordel fryses rå. Tø dem op inden bagning.
Udviklet i samarbejde med "Kulinarium", Aalborg Universitetshospital.

Bagetid

Ca. 8-9 min. ved 200° - varmluft.

Energiindhold pr. portion (18 g)

Energi: 291 kJ, Fedt: 5,7 g, Kulhydrat: 2,2 g, Protein: 2,3 g.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 73170 kJ

Energifordeling:

Fiber: 25 g
Protein: 14 %
Kulhydrat: 13 %
Fedt: 73 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Ostekiks

Ostecreme

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.