Fremgangsmetode

Udskriv

Dagen før

Læg bønnerne i blød i koldt vand indtil næste dag.
Hæld bønnerne til afdrypning og kog dem i letsaltet vand, til de er møre. Lad halvdelen af olien blive varm i en pande og steg de kogte butterbeans i små portioner, til de bliver lysebrune og får en stegt overflade. Krydr med halvdelen af ingefær, hvidøg, chili, spidskommen og salt.
Lad resten af olien blive varm i en anden pande og steg porrer, palmekål, resten af ingefær, hvidøg, chili, spidskommen og salt, i ca. 6 min. - eller til kålen er mør. Tilsæt evt. lidt vand undervejs, hvis kålen er meget grov. Tilsæt bønnerne og smag til med salt og peber. Lad retten køle af.

Ostecreme

Blend citron, ost, fløde og vand til en cremet dressing. Smag til med rigeligt friskkværnet peber. Anret kålretten på et stort fad og dryp med dressingen. Pynt retten med kørvel, persille og dild.

Tip

Bland evt. en lille rest braiseret kalvekød i retten eller server den som vegetarret sammen med en god tomatsalat og pesto. Retten kan serveres både lun og kold.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 12400 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 19 %
Kulhydrat: 39 %
Fedt: 42 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Dagen før

Ostecreme

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.