Fremgangsmetode

Udskriv
Nip enderne af bønnerne, og skyl dem i koldt vand. Bring vand og salt i kog i en stor gryde og blancher bønnerne heri i 3-4 min., så de er møre, men stadig med bid. Kom bønnerne direkte over i en skålfuld koldt vand, så kogningen stopper. Kom derefter bønnerne i en sigte og lad dem dryppe grundigt af. Vend bønnerne sammen med tomater og løg på et stort fad.

Ostecreme

Kom fløde og salatost i en lille hurtighakker og hak det så det bliver jævnt og cremet. Pisk sennep, honning, eddike, olie, salt og peber sammen og vend ostecremen heri. Smag til og hæld den over grønsagerne. Drys med oliven og estragon.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 15940 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 11 %
Kulhydrat: 47 %
Fedt: 42 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Ostecreme

Hertil

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.