Fremgangsmetode

Udskriv

Naanbrød

Rør gæren ud i vandet og tilsæt kefir, honning og smør. Rør melet i og slå dejen godt sammen. Lad dejen hæve tildækket i ca. 2 timer - ca. dobbelt størrelse.
Vend sesamfrø, salt og oregano sammen. Del dejen i ca. 20 stykker og rul dem flade. Pensl med olie og drys med krydderierne. Steg naanbrødene lidt af gangen på en tør pande/grillpande ved jævn varme ca. 5 min. på hver side - pensl og drys igen inden du vender dem. Hold brødene varme indtil serveringen.

Kefirdressing

Rør imens kefir, agurk, limesaft, mynte og salt sammen og smag til. Server naanbrødene lune med kefirdressing til. Pynt med mynte.

Varmholde brød

Ca. 120°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 17560 kJ

Energifordeling:

Fiber: 33 g
Protein: 9 %
Kulhydrat: 58 %
Fedt: 33 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Naanbrød

Kefirdressing

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.