Fremgangsmetode

Udskriv

Hvid chokolade med kefir

Smelt den hvide chokolade og fløde over vandbad. Rør blandingen glat og lad den køle af til ca. 40°. Rør kefir og limeskal heri og stil cremen tildækket i køleskabet i mindst 4 timer.

Gulerodssorbet

Læg husblassen i blød i ca. 10 min. Smelt sukker og vand ved jævn varme og smelt den udblødte husblas heri. Tilsæt gulerods- og appelsinjuice og limesaft. Smag til og kør sorbeten i en ismaskine i ca. 1 time. Stil den herefter i fryseren til isen er fast. Anret en kugle is på cremen og server med en lille sprød kage til.

Tip

Server denne ret som en lille predessert.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 18690 kJ

Energifordeling:

Fiber: 5.6 g
Protein: 2 %
Kulhydrat: 60 %
Fedt: 38 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Hvid chokolade med kefir

Gulerodssorbet

Hertil

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.