Fremgangsmetode

Udskriv

Gravad torsk

Brug det fine reelle stykke af torsken. Vend farin, salt og tørrede blomster sammen og gnid torskeryggen godt ind i det. Læg torsken tildækket i køleskabet i mindst 12 timer.

Skilt kefirsauce

Vask tallerkensmækkerne og kom dem i en blender med olie. Blend det i ca. 5 min. - eller til olien er varm og farven er meget grøn. Hæld olien gennem et klæde og hold den på køl til servering. Rør kefir sammen med salt og tabasco. Og tilsæt 4 spsk tallerkensmækkerolie - så saucen skiller. Anret tynde skiver af torsken med den skilte sauce og drys med karse. Server sprøde chips til.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 8780 kJ

Energifordeling:

Fiber: 10.7 g
Protein: 27 %
Kulhydrat: 19 %
Fedt: 54 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Gravad torsk

Skilt kefirsauce

Pynt

Tilbehør

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.