Fremgangsmetode

Udskriv

Couscous

Kom grynene i en skål og overhæld dem med kogende vand og drys med salt. Rør godt rundt og lad couscousgrynene trække i ca. 10 min. - rør af og til.
Lad en grillpande blive godt varm og grill courgettestrimlerne i ca. 30 sek. på hver side. Vend olie, salt og peber sammen i en skål og kom efterhånden de grilllede courgetter heri og lad dem marinere. Skær limefrugterne over og grill dem til sidst ca. 5 min. på hver side.

Kefirdressing

Rør kefir med hvidløg, salt og peber. Smag til.
Vend ved serveringen couscousgryn sammen med kefirdressing, mynteblade, olivenolie og oliven. Pres saften fra de grillede limefrugter henover salaten. Pynt med mynteblade og server.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 7840 kJ

Energifordeling:

Fiber: 31 g
Protein: 9 %
Kulhydrat: 47 %
Fedt: 44 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Couscous

Kefirdressing

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.