Fremgangsmetode

Udskriv
Lad olien blive godt varm i panden. Steg koteletterne ca. 2 min. på hver side og tag dem op.
Tilsæt smørret og lad det bruse af. Bland hvidløg, karry og timiankviste godt i smørret og tilsæt majs og pærer. Lad det stege ved jævn varme i ca. 2 min.
Tilsæt sirup, salt og peber og vend det godt rundt i pærer og majs. Læg koteletterne i blandingen og lad dem stege med, stadig ved jævn varme, i ca. 12 min. - vend koteletterne af og til. Når de er let fjedrende at trykke på skal de op igen sammen med majs og pærer. Kasser timiankviste og hvidløg og kog panden af med kefir. Når saucen skiller skal du tilsætte limesaft og smage til. Hæld saucen over koteletter, majs og pærer. Pynt med persille og server straks.

Tip

Du kan skære koteletterne i mindre stykker ved serveringen.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 27470 kJ

Energifordeling:

Fiber: 34.8 g
Protein: 26 %
Kulhydrat: 13 %
Fedt: 61 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.