Fremgangsmetode

Udskriv
Skyl grøntsagerne. Riv det yderste af blomkålen groft. Skær resten af blomkål, fennikel og gulerødder i små tern ca. ½ x ½ cm. Bring eddike, olie sukker, salt og peber i kog i en gryde og sauter grøntsagerne i ca. 5 min. - de skal stadig have bid. Lad dem køle helt af, fx på køl.

Hytteostdressing

Rør hytteost, sennep, eddike og karry godt sammen. Vend de afkølede grøntsager heri sammen med drueagurker og kørvel. Smag til.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 2110 kJ

Energifordeling:

Fiber: 9.9 g
Protein: 27 %
Kulhydrat: 29 %
Fedt: 44 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Hytteostdressing

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.