Fremgangsmetode

Udskriv

Marengs

Bland ingredienserne sammen og pisk til de er faste. Smør marengs ud på bagepapir (ca. 1 cm tykt) og bag marengsen. Lad det køle af på en rist.

Kefirsorbet

Læg husblassen i blød i ca. 10 min. Bring vand og sukker i kog og kog indtil sukkeret er opløst. Smelt husblassen i sukkerlagen og lad den køle lidt af (ca. 40°) Bland sukkerlagen med kefir og kør ismassen i en ismaskine i ca. 1 time - eller til den er fast. Kom isen i en beholder og stil den tildækket i fryseren til servering.
Server kefirsorbeten med marengs. Pynt med havsalt og timianblade.

Bagetid

Ca. 4 timer ved 90° - traditionel ovn.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 11050 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0.4 g
Protein: 7 %
Kulhydrat: 79 %
Fedt: 14 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Marengs

Kefirsorbet

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.