Fremgangsmetode

Udskriv

Syltede løg

Kog løgene i vand tilsat salt i ca. 2 min. og hæld dem til afdrypning i en sigte. Bring vand, eddike og rørsukker i kog. Tag lagen af varmen og tilsæt løgringe og kamilleblomster. Lad løgene trække i ca. 2 timer.
Kog kartoflerne i letsaltet vand. De skal være møre, men have bid. Lad dem køle af og skær dem i tykke skiver.
Rør kefir, sennep, eddike, salt og peber godt sammen og bland kartoflerne heri. Pynt med løgringene, friskkværnet peber og timianblade.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 6320 kJ

Energifordeling:

Fiber: 20.6 g
Protein: 13 %
Kulhydrat: 71 %
Fedt: 16 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Syltede løg

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.