Fremgangsmetode

Udskriv

Rabarberkompot

Kom rabarber, sukker, ingefær og vand i en gryde og kog det i ca. 10 min. Lad det afkøle let og kør kompotten helt glat i en blender og lad det køle helt af.

Rabarberkoldskål

Pisk æg og vaniljesukker helt skummende og lyst. Bland med kærnemælk og ymer og bland til sidst den afkølede rabarber ned i koldskålen. Smag evt. til med mere sukker, afhængigt af rabarbernes surhed.

Rug-kammer-riddere

Smelt smør og sukker lysebrunt i panden og vend rugbrødsternene heri. Bliv ved at vende i brødet så det ikke brænder på. Tilsæt kanelen og steg eller bag brødet lysebrunt og sprødt. Server koldskålen i små skåle og lad gæsten selv komme de sprøde brød på toppen.

Tip

Lav evt. selv vaniljesukker af 1 tom vaniljebælg blendet med 50 g sukker.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 10340 kJ

Energifordeling:

Fiber: 50.8 g
Protein: 14 %
Kulhydrat: 69 %
Fedt: 17 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Rabarberkompot

Rabarberkoldskål

Rug-kammer-riddere

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.