Fremgangsmetode

Udskriv
Opvarm en tykbundet pande eller kipsteger med olie. Steg knoldsellerien i ca. 4 min. - eller til den er næsten mør og kom den i en stor skål. Steg svampene ved høj temperatur med salt og peber og tilsæt hvidløg og timian undervejs. Steg til svampene er lysebrune og svampe-væden er fordampet og kom dem i skålen. Kom en tredjedel af svampene i en foodprocessor sammen med fløde, mælk, æg, æggeblommer, ost, salt og peber. Kør det til en fin ensartet masse og hæld det over svampene og sellerien. Vend det hele sammen og tilsæt skalotteløg og estragon. Beklæd en brødform med bagepapir og hæld massen heri. Bag terrinen i vandbad i ovnen - til terrinen er fast og lysebrun på toppen.

Vinarigrette

Pisk en vinaigrette af olie, eddike, sennep, løg og purløg. Smag til med salt og peber. Anret salatbladene på et fad sammen med skiver af svampeterrin og dryp med vinaigretten. Server med ristet rugbrød.

Bagetid

35-45 min. ved ved 175°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 11820 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 14 %
Kulhydrat: 45 %
Fedt: 41 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Vinaigrette

Tilbehør

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.