Fremgangsmetode

Udskriv
Steg løg og hvidløg klare i smør. Tilsæt bouillon og kog i ca. 10 min. Tilsæt ærter og blend suppen glat. Tilsæt flødefraiche og bring suppen i kog. Smag til med salt og peber.

Ostecroutoner

Fordel osten på brødskiverne og læg dem på en bageplade. Bag dem sprøde og gyldne i ovnen. Lad brødene køle af og skær dem i tern.
Fordel suppen i 10 tallerkener og top med letpisket flødefraiche og et drys friskkværnet peber. Server med ostecroutoner.

Ostecroutoner

Ca. 10 min. ved 175°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 17180 kJ

Energifordeling:

Fiber: 43.9 g
Protein: 13 %
Kulhydrat: 32 %
Fedt: 55 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Ostecroutoner

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.