Fremgangsmetode

Udskriv

Pandekager

Blend alle ingredienser til pandekagerne i en foodprocessor til konsistensen er som en chunky grød. Steg en lille prøvepandekage og test smagen. Tilsæt evt mere krydderi. Steg ca, 20 tykke pandekager i olie på en varm pande. Pandekagerne skal være tykke og 8-10 cm store, ligesom amerikanske pandekager.

Fyld og topping

Lynsteg kål og gulerødder med hvidløg, salt og peber. Anret halvdelen af pandekagerne på en bageplade eller i et ovnfast fladt fad og top op med de stegte grøntsager. Læg osteskiverne på toppen af grøntsagerne og læg derefter resten af pandekagerne ovenpå.
Rør yoghurt med mynte, salt og spidskommen og smag evt. til med citronsaft – dressingen skal være fuld af smag og dejlig frisk. Anret dressingen i en skål.
Bland sambal oelek med olie og anret i en skål
Bag pandekagerne i ovnen - til osten er smeltet. Drys med de sprøde agurker og radiser og server straks sammen med myntedressing og sambal oelek.

Tip

Server fx pandekagerne sammen med en saftig og sprød grøn salat.

Bagetid for pandekager

8-10 min. ved 180° - traditionel ovn.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 12230 kJ

Energifordeling:

Fiber: 72.1 g
Protein: 18 %
Kulhydrat: 29 %
Fedt: 53 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Pandekager

Fyld og topping

Månedens tema

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.