Fremgangsmetode

Udskriv

Pizzadej

Rør gær og vand sammen i en skål. Tilsæt de øvrige ingredienser - hold lidt hvedemel tilbage. Ælt dejen i ca. 25 min. til den er blank og elastisk. Læg dejen i en oliesmurt skål og dæk den til. Lad dejen hæve et lunt sted i ca. ½ time.

Grønkålstopping

Lad olien blive varm i en pande og svits løg og hvidløg et par minutter. Tilsæt grønkål og rosmarin og steg ved svag varme til kålen falder sammen - uden at det tager farve. Smag til med salt og peber.
Kom radiser i en skål og bland med salt.

Peberrodsyoghurt

Kom yoghurt, peberod, salt og peber i en skål og rør det godt sammen.
Rul dejen ud til tynde runde pizzabunde, fx portionspizzaer eller en stor pizza - og læg bundene på bagepapir. Fordel ca. halvdelen af osten på bundene. Kom grønkålsblandingen på og drys med resten af osten. Bag pizzaerne i ovnen til de er gyldne og sprøde. Top med peberrodsyoghurt og saltede radiser.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 250° - varmluft.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 15790 kJ

Energifordeling:

Fiber: 57.9 g
Protein: 16 %
Kulhydrat: 51 %
Fedt: 33 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Pizzadej

Grønkålstopping

Peberrodsyoghurt

Månedens tema

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.