Fremgangsmetode

Udskriv

Spread - dagen før

Sæt bønnerne i blød i ca. 12 timer. Kom bønnerne i en gryde med kogende vand tilsat salt. Kog bønnerne ved svag varme og under låg i ca. ½ time. Gem kogevandet - og afkøl bønnerne. Blend hytteost glat med citronsaft. Tilsæt bønner, salt og lidt af kogevandet og blend til en lind konsistens,

Sprød yoghurt - dagen før

Blend yoghurt, gurkemeje og karry ved hurtigste hastighed i ca. 1 min. Smør blandingen ud på en bageplade beklædt med bagepapir i ca. 2 cm tykkelse. Bryd yoghurten i mindre stykker.

Vinaigrette

Bland æbletern, ost og de øvrige ingredienser godt sammen. Smag til.

Grøntsager

Riv græskar og glaskål på en spiralizer. Marinér græskar i vinaigretten i ca. 1 time - og kom glaskål i koldt vand i ca. 1 time. Afdryp glaskål og vend den sammen med græskar og æbler i vinaigretten.

Servering

Smør spread på en tallerken og fordel græskarblandingen ovenpå. Og top med sprøde yoghurt stykker.

Tip

Du kan lave din egen masala med masser af smag ved at blende muskatnød, kommen, spidskommen, korianderfrø, nelliker, kardemomme, laurbær, fennikelfrø, sort peber og kanel i en kaffemølle - og herefter riste dem af i en pande for endnu mere smag.

Bagetid for sprød yoghurt

Ca. 12 timer ved 60° - traditionel ovn.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 4980 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 22 %
Kulhydrat: 46 %
Fedt: 32 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Spread - dagen før

Sprød yoghurt - dagen før

Vinaigrette

Grøntsager

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.