Fremgangsmetode

Udskriv
Varm olien i en ”paella-pande”, dvs. en stor bred gryde eller pande. Steg svampene brune ved høj varme og tag dem af panden. Steg porrer, selleri og hvidløg ved svag varme til de er næsten møre. Tilsæt salt, paprika og svampe og steg videre et kort øjeblik – det må ikke blive branket. Tilsæt hvidvin, tomater og ⅔ af kogevandet og kog retten i ca. 10 min. Tilsæt de kogte bønner, urtestilke og safran, evt. lidt mere paprika og kog yderligere et par minutter. Tilsæt risene og kog dem møre med retten i 6-8 min. - de første 2 min. ved kraftig varme og derefter ved svag varme. Rør let undervejs, så risene ikke sætter sig i bunden af gryden. Tilsæt evt mere væde. Læs tilberedningstiden på risposen, da det kan variere lidt.
Steg rosenkålene gyldne i en varm pande. Smag til med salt og peber. Karamelliser og brun citronbådene i en tør pande.
Lad paellaen hvile i ca. 10 min. Risene må gerne stadig have bid og være lidt sovsede. Smag til med friskkværnet peber, salt og evt mere paprika og drys med den revede ost.
Top retten op med stegte rosenkål og både af de brændte citroner.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 18280 kJ

Energifordeling:

Fiber: 79.7 g
Protein: 16 %
Kulhydrat: 61 %
Fedt: 23 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.